Bananis med chokolade

Denne hjemmelavede is fik jeg hos nogle venner for nylig, og den smagte så godt, at jeg bare måtte lave den igen og selvfølgelig dele opskriften på min blog. Jeg har selv tilføjet vaniljesukkeret, fordi jeg godt kan lide isen lidt sødere, men vaniljesukker kan også erstattes af nogle dadler eller helt undlades.

Jeg har i øvrigt en god nyhed, som jeg vil dele, og det er, at jeg venter mit tredje barn til september. Jeg var til scanning i dag, og det var en god oplevelse! Scanningsbilledet kan I se nederst på siden. Jeg har det i øvrigt rigtig godt som i mine tidligere graviditeter 🙂

IMG_4050.resized

Til 2 personer

Ingredienser:
4 modne bananer, frosne
100 g mørk chokolade
2 tsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde:
Smelt chokoladen i vandbad: Put chokoladen i en skål, som puttes i en gryde med vand i bunden. Opvarm vandet og chokoladen vil smelte.

Put de frosne bananer og vaniljesukker i en foodprocessor og blend. Tilsæt lidt vand eller lad bananerne tø lidt op på forhånd, hvis foodprocessoren har svært ved at klare det.

Put den smeltede chokolade i og blend, til det bliver en cremet is som på billederne.

IMG_4011.resized

IMG_4043.resized

07-03-2014_Nakkefold

6 kommentarer (+add yours?)

 1. LineS
  mar 07, 2014 @ 14:45:12

  Mums, det lyder godt. Vi har kun prøvet is med frosne bananer og evt. bær, hvilket er et stort hit herhjemme især blandt børnene, men nu skal vi helt sikkert prøve med chokolade i. Måske de voksne lige skal teste det i aften… 😉

  Stort tillykke med din lille spire! Hvor er det dejligt 🙂

  Svar

 2. Dorthe Mai
  mar 07, 2014 @ 14:49:08

  Tillykke med graviditeten 🙂

  Svar

 3. marieveganer
  mar 07, 2014 @ 15:42:12

  Endnu engang tillykke ❤ Jeg glæder mig til at følge med i graviditeten og til at møde den lille, når han/hun kommer til verden!
  Isen ser også virkelig lækker ud, den skal vi helt sikkert lave snart!

  Svar

 4. Lykkeglimt
  mar 07, 2014 @ 19:31:40

  Jeg ELSKER bananis! Jeg lavede en variant med cookie dough for lidt tid siden, og det var SÅ godt! 😀

  Svar

 5. Trackback: Bliv ven med bananis: En grundig guide + de 20 bedste opskrifter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: