Vegansk madglæde – Ny kogebog på vej

Min nye kogebog Vegansk madglæde udkommer den 1/11 samme dag som International Veganerdag. Jeg har det seneste år lagt en masse kærlighed og energi i dette bogprojekt, og jeg har taget alle billederne selv. Jeg glæder mig til at dele bogen med jer, og til at den kommer ud og gør gavn 💜

Min nye kogebog kan forudbestilles her. Koden vegansk giver 25 % rabat på bogen.

Vegansk madglæde indeholder over 100 opskrifter til hverdag og fest, herunder opskrifter på hovedretter, supper, frikadeller, pålæg, morgenmad, smoothies, kager og desserter samt en masse info. Jeg har i denne bog samlet alt, hvad man behøver at vide, hvis man vil spise vegansk eller blot har lyst til at indføre kødfri måltider i sin familie. Opskrifterne er nemme, og bogen er både velegnet til nybegyndere og øvede.

Jeg har valgt at kalde bogen Vegansk madglæde, fordi min egen madglæde startede, da jeg blev veganer. Som barn var jeg kræsen, og senere som vegetar spiste jeg mest bare tilbehør. Men da jeg som 17-årig blev veganer, var jeg nødt til at lære at lave mad. Det blev starten på min færden i et køkken, og jeg blev efterhånden både glad for at lave mad og god til det. Jeg har aldrig før spist så varieret og god mad, som efter jeg er blevet veganer, og jeg har aldrig før været så glad for mad.

Jeg har tidligere skrevet kogebøgerne Vegansk velvære (2016), Veganske fristelser (2017), og jeg har bidraget med opskrifter til Grønne spirer – alt om vegansk ernæring til børn (2019).

Jeg håber, at I også vil tage godt imod min nye kogebog 🙂4 kommentarer (+add yours?)

 1. Torben Ravn
  okt 23, 2020 @ 06:36:49

  smil til dig
  din hjemme… side virker ikke når der trykkes på aftens mad, og derefter skråler ned, (der bliver billederne er alt for lange) det starter allerede ved kartoflerne i fad på den måde forsætter den side med aften mad, mister interessen når dette ikke fungere.
  Syntes det er er lækkert mad du deler med os, det giver mig meget at kunne få inspiration, til min dag. håber du vil forsætte din rejse med at dele med andre.
  Hilsen Torben Ravn

  Svar

  • Mia Sommer
   nov 11, 2020 @ 13:10:59

   Hej Torben. Tak for din kommentar. Der er opstået et problem med billederne, efter at WordPress har skiftet design 😦 Jeg har endnu ikke fundet en måde at løse det på.
   Tak, jeg vil i hvert fald fortsætte med at inspirere med vegansk mad. God dag til dig!

   Svar

 2. Mathilde
  maj 06, 2021 @ 10:26:50

  Hej Mia!
  Hvordan er indholdet af opskrifter i forhold til “Vegansk velvære” og “Veganske fristelser”? 🙂 Jeg er den glade ejer af begge kogebøger, men jeg vil lige overveje en ekstra gang, hvis den dels indeholder et miks af de to bøger.

  Mvh Mathilde

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: