Vegansk madglæde

Vegansk madglæde indeholder over 100 opskrifter til hverdag og fest, herunder opskrifter på hovedretter, supper, frikadeller, pålæg, morgenmad, smoothies, kager og desserter samt en masse info. Jeg har i denne bog samlet alt, hvad du behøver at vide, hvis du vil spise vegansk eller blot har lyst til at indføre kødfri måltider i din familie. Opskrifterne er nemme, og bogen er både velegnet til nybegyndere og øvede.

Jeg har valgt at kalde bogen Vegansk madglæde, fordi min egen madglæde startede, da jeg blev veganer. Som barn var jeg kræsen, og senere som vegetar spiste jeg mest bare tilbehør. Men da jeg som 17-årig blev veganer, var jeg nødt til at lære at lave mad. Det blev starten på min færden i et køkken, og jeg blev efterhånden både glad for at lave mad og god til det. Jeg har aldrig før spist så varieret og god mad, som efter jeg er blevet veganer, og jeg har aldrig før været så glad for mad.

Køb bogen her.

(294 sider, hardcover, 100 opskrifter)

6 kommentarer (+add yours?)

  1. Torben Ravn
    okt 23, 2020 @ 06:36:49

    smil til dig
    din hjemme… side virker ikke når der trykkes på aftens mad, og derefter skråler ned, (der bliver billederne er alt for lange) det starter allerede ved kartoflerne i fad på den måde forsætter den side med aften mad, mister interessen når dette ikke fungere.
    Syntes det er er lækkert mad du deler med os, det giver mig meget at kunne få inspiration, til min dag. håber du vil forsætte din rejse med at dele med andre.
    Hilsen Torben Ravn

    Svar

    • Mia Sommer
      nov 11, 2020 @ 13:10:59

      Hej Torben. Tak for din kommentar. Der er opstået et problem med billederne, efter at WordPress har skiftet design 😦 Jeg har endnu ikke fundet en måde at løse det på.
      Tak, jeg vil i hvert fald fortsætte med at inspirere med vegansk mad. God dag til dig!

      Svar

  2. Mathilde
    maj 06, 2021 @ 10:26:50

    Hej Mia!
    Hvordan er indholdet af opskrifter i forhold til “Vegansk velvære” og “Veganske fristelser”? 🙂 Jeg er den glade ejer af begge kogebøger, men jeg vil lige overveje en ekstra gang, hvis den dels indeholder et miks af de to bøger.

    Mvh Mathilde

    Svar

  3. Trackback: Ny kogebog: Fantastiske bælgfrugter | Mia Sommer
  4. Trackback: Min nye kogebog: Kærlige madpakker | Mia Sommer

Skriv en kommentar