Fantastiske bælgfrugter

Bælgfrugter har været en stor del af min kost, siden jeg droppede kødet for over 20 år siden. Dengang fandtes der kun få erstatningsprodukter for kød, så jeg lærte at lave mad med naturens eget perfekte alternativ – nemlig bønner, linser og kikærter. Jeg kalder bælgfrugter et perfekt alternativ, fordi de indeholder mange af de samme næringsstoffer som kød, herunder proteiner, jern og zink. Derudover indeholder de calcium, kostfibre og sundhedsfremmende plantestoffer, og så mætter de rigtig godt. Jeg håber med denne bog at videregive min begejstring for bælgfrugter med nemme og velsmagende retter. For mig er det afgørende, at opskrifterne skal fungere i en travl hverdag, og at de er børnevenlige. Som altid indeholder de helt almindelige ingredienser, som du kan finde i supermarkedet. Læs mere om bogen under billedet.

Beskrivelse af bogen

Fantastiske bælgfrugter er til dig, der gerne vil spise sundere og grønnere, uden at det skal tage alverdens tid i køkkenet. Bogen er fyldt med lækre retter til alle dagens måltider samt den søde tand. Retterne henvender sig både til børn og voksne og bruger bønner, linser og kikærter på en kreativ og velsmagende måde. Bogen indeholder nemme opskrifter på alt lige fra fyldige gryderetter, lasagne og salater til romkugler, kage og smoothies. Få desuden masser af tips og gode råd til madlavningen i den travle hverdag.

Der er talrige gode grunde til at spise flere af de sunde bælgfrugter: De er mættende, billige, bæredygtige, børnevenlige og lækre. Med andre ord super food, og denne bog lærer dig at bruge dem.

Mia Sommer er forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære, Veganske fristelser, Vegansk madglæde og har bidraget med opskrifter til bogen Grønne spirer – alt om vegansk ernæring til børn. Mia er mor til tre børn, der vokser op med plantebaseret mad. 

Køb bogen her.

(148 sider, hardcover, 50 opskrifter)

8 kommentarer (+add yours?)

  1. Maria
    dec 04, 2021 @ 20:13:04

    Har du nogen ide om hvornår din bog udkommer.
    Den 3/12 passede vist ikke helt ifølge Saxo.

    Svar

  2. Nana
    dec 23, 2021 @ 09:01:12

    Den er simpelthen genial og uundværlig. Relativ hurtige og ukomplicerede opskrifter at lave, men samtidig super velsmagende mad.
    Perfekt i en travl børnefamilie.
    Vi har også “veganske fristelser” og må nok indse at vi bliver nødt til at købe “Vegansk velvære” og “Vegansk madglæde”
    Mange hilsner fra familien Elvamann

    Svar

  3. Maria
    jan 17, 2022 @ 13:55:51

    Vil du sende et link til, hvor på bloggen jeg kan bestille din bøger?
    Jeg kan ikke finde rundt her. 🙂

    Svar

    • Mia Sommer
      feb 21, 2022 @ 10:57:42

      Jeg har ikke en webshop, men du kan bestille via Mobile Pay som beskrevet i indlægget. Det er dog kun Fantastiske bælgfrugter og Veganske fristelser, som jeg selv sælger. De andre skal du have fat i via en online forhandler eller en bogbutik. Tak for interessen 🙂

      Svar

  4. Trackback: 10 tips til at spise flere bælgfrugter | Mia Sommer
  5. Trackback: Min nye kogebog: Kærlige madpakker | Mia Sommer
  6. Trackback: Hvorfor du bør spise flere bælgfrugter, og hvordan de tilberedes nemmest 💚 | Mia Sommer

Skriv en kommentar