Min nye kogebog: Kærlige madpakker

Jeg er glad for endelig at fortælle jer om min nye kogebog Kærlige madpakker, som jeg har arbejdet på længe. Jeg har smurt i omegnen af 4000 madpakker til mine tre børn gennem årene, og de har inspireret mig til at lave denne bog. Bogen indeholder 75 veganske opskrifter på blandt andet hjemmelavet pålæg, sunde snacks, bagværk, måltidssalater med mere. Bogen byder på masser af tips og idéer til, hvordan det kan gøres lidt nemmere og sjovere at lave gode madpakker i hverdagen samt viden om ernæring, og hvad der er værd at huske, når du vil sammensætte en sund madpakke. Når vi laver sunde madpakker, kan vi skabe gode vaner for os selv og vores børn. Madpakker er mere end mad, det er også en kærlighedserklæring at tilberede et godt måltid til dem, vi holder af eller os selv.

Bogen er også til dig, der ønsker inspiration til farverig og lækker mad, uanset om du laver madpakker eller ej. Opskrifterne kan blandt andet bruges til frokosten derhjemme, picnic eller endda til aftensmad eller morgenmad.

Endnu en gang udgiver jeg min bog selvstændigt, og det betyder, at jeg står for alle dele af processen, heriblandt opskriftudvikling, fotos, layout, økonomi og udgivelse. Jeg har skåret mellemleddene fra, og du kan derfor støtte mig direkte ved at købe mine bøger. Hvis du kan lide det, som jeg laver, så håber jeg meget, at du har lyst til at anskaffe min nye bog og være med til at bidrage til, at jeg fortsat kan udvikle opskrifter og udbrede det grønne budskab. Jeg har lagt meget kærlighed og arbejde i bogen, og jeg glæder mig til, at den kommer ud i hjemmene og gør gavn.  

Bestilling

Køb min bog her.

(Kærlige madpakker 200 sider, hardcover, 75 opskrifter)

Endeligt vil jeg også rette en særlig tak til Norsan for at tro på mit projekt og være med til at dække en del af de høje trykkeomkostninger.

4 kommentarer (+add yours?)

  1. Sandi
    aug 13, 2023 @ 13:17:34

    Hej Mia Sommer sikke en flittig sjæl du er, held og lykke med dit nye tiltag. Jeg har så megen glæde af alt du deler. Tak søde. Venlig hilsen Sandi 🤗

    Svar

  2. Bettina Jakobsen
    aug 13, 2023 @ 16:04:24

    Hej Mia
    Tillykke med din nye bog, den ser total lækker ud.
    Jeg har lige overført 275 kr og glæder mig vildt meget til at modtage din madpakkebog.
    Kærlige hilsner Bettina

    Svar

Skriv en kommentar