Jeg har fået en søn

I skal lige have en lille opdatering fra mig, der er nemlig sket noget dejligt i mit liv. Den 9. september fødte jeg mit tredje barn. Han kom til verden ved en planlagt hjemmefødsel lige på terminsdagen. Han vejede 3700 gram og målte 54 cm – og han er lavet kun på planteføde 🙂 Fødslen gik helt fint, og han lader til at have det rigtig godt. Mor kunne dog godt bruge en bedre nattesøvn, men sådan er det jo med en baby i huset. Storebror og storesøster er meget glade for ham!

Alle mine børn bliver i øvrigt opfostret vegansk, da jeg er overbevist om, at det er det sundeste og mest etisk forsvarlige. De trives med planteføden og har en god appetit. Men der går heldigvis lang tid, før lillebror skal til at have grød og mos. De næste mange måneder skal han leve af modermælk, og det har jeg rigeligt af 🙂

På billedet er han to dage gammel.

IMG_0482

12 kommentarer (+add yours?)

 1. www.bedstesblog.dk
  sep 16, 2014 @ 08:31:28

  Tillykke med den lille ny 🙂

  Svar

 2. Kerstin
  sep 16, 2014 @ 08:44:49

  Tillykke med din skønne søn.

  Svar

 3. Michael Martinussen
  sep 16, 2014 @ 09:08:41

  Så nuttet. Lykke, Lys og Kærlighed til ham og jer 🙂

  Svar

 4. Christel
  sep 16, 2014 @ 09:15:55

  Hej Mia, tak for en dejlig blog og rigtig stort tillykke med din bedårende lille dreng 🙂 Venlig hilsen fra Christel (som blev den lykkelige mor til en lille pige for første gang, for knap 9 måneder siden :))

  Svar

 5. Mille
  sep 16, 2014 @ 11:17:39

  Hvor er han bare sød! Hvad skal han hedde? 🙂

  Svar

 6. Line
  sep 16, 2014 @ 16:12:08

  Tillykke! Hvor er han fin:)

  Svar

 7. mamanimai
  sep 16, 2014 @ 17:10:01

  Tillykke, hvor er han sød. Det er inspirerende at læse om hans vægt OG al din mælk, set i lyset af at du er veganer. 🙂 Jeg er i perioder vegetar og i andre perioder pescetar (Jeg “kender” dig og din blog fra vegetarkontakt) og min søn er født med for lav fødselsvægt. (1869) Nu er jeg gravid igen og havde faktisk overvejet at spise både fisk og kylling i denne graviditet..især fordi jeg har så travlt pt at madlavningen skal gå stærkt og nemt. Hm, men jeg overvejer lige lidt mere.

  Svar

  • miasommer
   okt 13, 2014 @ 11:07:16

   Mamanimai, tak for din kommentar! Det er min erfaring, både fra mig selv og mange andre jeg kender, at man sagtens kan få store og sunde børn og have masser af modermælk som veganer. Mine børn har vejet henholdsvis 4000 gram, 3700 gram og 3700 gram ved fødslen. Jeg har aldrig givet mine børn modermælkserstatning, da jeg har haft nok mælk, og de har taget fint på. I øjeblikket ammer jeg faktisk både min datter på 1½ år og min nyfødte søn, og det går fint 🙂 Jeg kan godt forstå, at du er bekymret, da du tidligere har oplevet at føde et meget lille barn, men jeg er sikker på, at det ikke har haft noget med din kost at gøre! Måske har din moderkage fungeret dårligt, eller der har været et andet problem. Stol på, at det nok skal gå denne gang – uden fisk og kylling 🙂

   Svar

 8. Mie
  sep 17, 2014 @ 04:02:37

  Hjertlig tillykke med jeres lille nye søn.

  Svar

 9. Sharangka
  okt 02, 2014 @ 10:34:05

  Nurhhhh. Kæmpe tillykke med den lille. Det er simpelthen fantastisk at falde over baby tilkendegivelser på blogs! Angela Liddon fra Oh She Glows har også lige fået en lille:) Ønsker jer alle alt godt fremover!

  Svar

 10. Maika
  okt 04, 2014 @ 06:04:57

  Hvor ser han dejlig ud – tillykke med ham!

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: