Som at løbe et marathon

Godt nok har jeg ikke prøvet at løbe et marathon, men jeg kan forstille mig, hvordan det føles. På kun 5 dage skulle der tages billeder af cirka 110 opskrifter til min kommende kogebog. Det var hårdt, sjovt og lærerigt, og det kunne lade sig gøre, fordi jeg havde planlagt dagene ned til mindste detalje, og fordi jeg havde nogle skønne hjælpere i køkkenet, da der skulle fotograferes. Tusind tak Morten, Sara og Josefine!

Fotograferingen foregik hos Jesper Glyrskov, der er en dygtig og erfaren madfotograf. Meget af maden havde jeg lavet på forhånd i ugerne og dagene op til, og den mad, der ikke kunne laves på forhånd, blev lavet på stedet af mine hjælpere og mig. Der var godt nok meget at holde styr på! Bilen blev fyldt til bristepunktet med mad og råvarer, da min far kørte mig ind til fotostudiet dagene inden fotograferingen. Det hele var noget af en øvelse udi organisering og planlægning! Men det gik rigtig godt! Faktisk forløb dagene bedre, end jeg overhovedet kunne forestille mig. Vi var i gang fra kl. 8-16, vi var super effektive, og vi havde det sjovt og hyggeligt imens. Indimellem alle de retter, der skulle holdes styr på, forberedes og fotograferes, fik vi også spist, snakket og grinet. Og vigtigst af alt blev billederne super gode! Jeg er meget tilfreds med de flotte og varierede madbilleder, og jeg glæder mig så meget til at stå med det færdige resultat, kogebogen, i hånden samt vise det til alle jer! Jeg er både glad og lettet over, at det er overstået, og at det gik så godt.

Herunder ser I nogle stemningsbilleder fra dagene i fotostudiet 🙂

IMG_1332

IMG_1339

IMG_1360

IMG_1348

IMG_1384

IMG_1344

IMG_1393

IMG_1390

IMG_1448

IMG_1445

Til sidst kommer en lille forsmag på billederne i bogen. De er ikke færdigredigerede endnu, men jeg kan ikke vente med at vise jer dem 🙂

Lasagne BollerFrikadeller HavregrynskuglerIs Grøntsager og nudler

13 kommentarer (+add yours?)

 1. Lena
  dec 15, 2015 @ 18:36:41

  Jeg glæder mig så meget til at give min datter din kogebog 😄 Hun er 17 år og blev veganer for knap et år siden og elsker at være det 😄

  Svar

 2. sofie
  dec 21, 2015 @ 11:57:37

  hvornår udkommer din kogebog sådan cirka tror du? 🙂 jeg glæder mig så meget til at få den

  Svar

 3. Amira
  jan 13, 2016 @ 14:28:04

  Hvor ser det hele flot ud, Mia 🙂 Jeg er blevet veganer siden vi sås sidst (det er jo også længe siden efterhånden), så jeg glæder mig meget til at prøve dine opskrifter. Dem fra bloggen har jo altid været et hit 🙂

  Knus

  Svar

  • miasommer
   jan 18, 2016 @ 12:33:58

   Hvor skønt!! Laver du så også vegansk mad til resten af familien? 🙂

   Svar

   • Amira
    jan 31, 2016 @ 10:46:44

    Ja, jeg laver masser af vegansk mad til dem. De spiser stadig andet også, men jeg ser det som en sejr at de støtter mig så meget og også selv har ændret nogle af deres vaner 🙂

 4. Mathias (@MathiasLindberg)
  feb 14, 2016 @ 23:29:03

  Virkelig flot, glæder mig til din kogebog udkommer!

  Svar

 5. stesor
  feb 17, 2016 @ 10:12:39

  Sikke flotte billeder og en spændende proces. Jeg glæder mig meget til din kogebog.

  Svar

 6. Mette Brodersen
  feb 23, 2016 @ 08:33:40

  hold da op hvor er du sej. jeg kan levende forestille mig den bil propfyldt og alle de retter på så kort tid. jeg glæder mig så meget til at købe din kogebog.

  Svar

 7. Christina
  maj 11, 2016 @ 13:22:09

  Jeg er ikke veganer ej heller vegetar (endnu), men jeg kunne simpelthen ikke lade være med at bestille din flotte kogebog. Jeg glæder mig til at blive inspireret til at lave dejlige kødfrie retter til familien, det er jo uden tvivl kun godt for sundheden og klimaet😊

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: