Vegansk sushi hos Letz Sushi

Letz Sushi er en kæde af sushi-restauranter primært i København og Århus, og de har fået veganske muligheder på menukortet. Jeg elsker sushi, så da Letz Sushi inviterede min familie og mig til at komme og prøve deres veganske sushi, tøvede jeg ikke med at sige ja tak.

Deres veganske muligheder er tydeligt markeret på menukortet, hvilket gør det nemt og overskueligt, når man skal vælge. Som forret fik vi edamame-bønner med goma-dressing og en tofu-starter. Derefter fik vi den veganske menu med en blanding af forskellige slags flotte sushi. Menuen kan fås med 17 eller 25 stk. sushi til henholdsvis 120 og 225 kr. Vi fik desuden en salat kaldet “Vegan vitaminbombe” til 95 kr. Man kan også få veganske rispapirruller med salat, avocado, agurk, inari, daikon og sojamarinerede rødløg, og man kan sammensætte sin egen menu af maki og nigiri (nu lyder det næsten som om, at jeg har styr på alle de forskellige typer sushi, men jeg har menukortet til at hjælpe mig).

Vi kunne alle sammen virkelig godt lide maden! Selv min søn på 3 år spiste ivrigt af alt, hvad der blev serveret. Det var dog ikke særlig afslappende at have små børn med på restaurant, men heldigvis var der et børnebord, hvor de små kunne tegne, imens vi ventede på maden. Letz Sushi kan i øvrigt godt lide børn, for børn under 12 år får en gratis børnemenu på deres fødselsdag, så jeg ved godt, hvor jeg skal spise med min ældste søn, næste gang han har fødseslsdag 😉

DSC_0130

 

DSC_0108

DSC_0111

DSC_0116

DSC_0134

DSC_0148

2 kommentarer (+add yours?)

 1. Pernille
  sep 15, 2017 @ 09:31:53

  Hej Mia
  Jeg har et lidt off-topic spørgsmål. Hvor finder du sko til dine børn? Jeg er meget udfordret på at finde god kvalitet børnesko, der ikke er lavet at skind..

  Svar

  • miasommer
   okt 20, 2017 @ 08:31:08

   Sko finder jeg i normale skobutikker. Jeg synes ikke, at det er svært at finde sko, der er lavet af syntetiske materialer, f.eks. har jeg flere gange købt Ecco-sko uden læder til mine børn.

   Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: