RizRaz

RizRaz er allerede vidt og bredt kendt blandt vegetarer og veganere for deres store, lækre og billige vegetariske buffet. Men det skal naturligvis ikke holde mig tilbage fra selv at lave en lille anmeldelse af stedet, nu hvor jeg var der i søndags med min kæreste og søn, Daniel og Julius, og tilfældigvis havde mit kamera med.

Jeg har spist hos RizRaz utallige gange gennem årene. Det er stedet, jeg altid vender tilbage til, når jeg er i København og skal spise mig godt mæt for ikke så mange penge. Her ved jeg, hvad jeg kan forvente, og stedet vækker mange gode minder!

RizRaz er at finde to steder i København. I Kompagnistræde 20 og i Store Kannikestræde 19 (tæt på Rundetårn). Begge steder er der plads til masser af mennesker, og man kan få samme slags mad. Billederne her er fra sidstnævnte sted.

Som sagt har RizRaz en stor vegetarisk buffet. En del af maden indeholder desværre mælkeprodukter, men de er blevet gode til at sætte skilte ved maden, hvorpå ingredienserne står skrevet. Og jeg synes, at der er et okay udvalg af vegansk mad. Jeg er især vild med deres falafler, som er byens bedste, vil jeg vove at påstå. Og deres hummus og persillepesto er også virkelig lækker (hvis man altså ikke har noget imod at få en herlig hvidløgsånde bagefter). Hos RizRaz er der noget for enhver smag, og hvis ikke man har været der, bør man se at komme af sted.

Hvis jeg skal sige noget negativt, så måtte udvalget af vegansk mad gerne være større, og buffeten kunne godt fornyes lidt en gang i mellem – men de har åbenbart fundet ud af, hvad der virker, for folk kommer igen og igen. Det gør jeg i hvert fald 🙂

6 kommentarer (+add yours?)

 1. newyorkerbyheart
  maj 01, 2012 @ 20:16:18

  Jeg var der for første gang for et par måneder siden og faldt pladask for stedet – og deres falafler 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

  Svar

 2. suneb
  maj 02, 2012 @ 08:08:16

  Det er jo et oplagt problem, at de fx putter yoghurt i deres hummus (i hvert fald sidst jeg var der) – altså bruger mælkeprodukter i forskellige tilfælde, hvor det vitterligt er helt unødvendigt og helt hen i skoven. Undlod de bare dette, ville det jo være lidt lettere at være veganer på RizRaz.

  Svar

  • miasommer
   maj 02, 2012 @ 15:16:36

   Jeg giver dig helt ret! Jeg vil skrive en mail til dem om det. Deres hummus er heldigvis vegansk for tiden, og som sagt er de blevet gode til at sætte skilte ved deres mad, hvorpå ingredienserne står.

   Svar

   • suneb
    maj 02, 2012 @ 18:48:57

    For tiden? Vil det sige, at de skifter frem og tilbage? Eller at de måske har fået budskabet og kører lidt mere vegansk fremover (der er helt sikkert andre, der har skrevet til dem om det samme)? Men det med skiltene lagde jeg også mærke til og det er klart en god ting (bortset fra, at de havde sat de forkerte skilte på et par ting, sidst jeg var der – hvilket ganske vist var i efterårsferien).

   • miasommer
    maj 04, 2012 @ 15:02:44

    Jeg ved ikke, hvor ofte de skifter ingredienserne i deres hummus, men de sidste mange gange, hvor jeg har været der, har den i hvert fald været vegansk.

 3. endyrved
  maj 02, 2012 @ 17:06:17

  Du gav mig pludselig lyst til at tage på RizRaz, det e lang tid siden!!

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: