Invitation til fællesspisning

Hej kære læsere

Først og fremmest vil jeg ønske jer alle et godt nytår! Tak fordi I følger min blog og kommer med så mange positive tilbagemeldinger. Det glæder mig meget!

Jeg har i øjeblikket ikke så meget tid til at lægge opskrifter på bloggen, da jeg er travlt optaget af tre jura-eksaminer her i januar – men bloggen er på ingen måde glemt, og min madglæde er stadig intakt! Jeg går på barsel fra februar, og jeg håber, at jeg i den forbindelse får tid til at være mere aktiv med min blog på trods af, at en sød baby snart melder sin ankomst.

Det vil glæde mig at invitere jer til fællesspisning i mit hjem i Værløse. Denne gang er det lørdag den 16. februar kl. 13 hos Mia, Daniel og Julius.

Alle skal medbringe en vegansk ret og/eller dessert og deres gode humør. Man er velkommen til også at medbringe ven/kæreste/barn eller hund.
S-toget går til Værløse st., og det tager 30 minutter fra Nørreport st.  Adressen sender jeg til de tilmeldte et par dage før fællesspisningen.

Kom og vær med til at hygge og spise en masse lækker mad! Vi glæder os til at se jer!

Her kan man se billeder fra vores fællesspisning sidste år: https://miasommer.wordpress.com/2012/01/29/vegansk-faellesspisning-d-281-2012/

Hvis I vil tilmelde jer, kan I skrive en mail til miasommer88@gmail.com eller tilmelde jer på Vegetarkontakt.

vegetable-love1

2 kommentarer (+add yours?)

 1. michael sørensen
  feb 04, 2013 @ 23:39:02

  hej:) altså ja det her er nok lidt til en side men hvordan strater man egentlig en blog som din….hvordan kommer man igang..???? 🙂 det ser fantastisk ud – nemt og overskueligt, kunne godt tænke mig at prøve

  Svar

  • miasommer
   feb 12, 2013 @ 13:15:30

   Jeg tog igennem en længere periode billeder af min mad, og en dag lagde jeg dem ud på Facebook i et album. Flere opfordrede mig til at lave en madblog, og så gik jeg i gang. Jeg kendte ellers ikke noget til at blogge, men wordpress er ret nemt at finde ud af, så det gik let nok. Det sværeste er nok at holde motivationen, men om det lykkes, kan man ikke vide, før man er kommet i gang, så jeg synes da, at du skal prøve 🙂

   Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: