God sommer!

Kære læsere

Nogle af jer har måske bemærket, at jeg ikke har været aktiv på bloggen de sidste par måneder. Det skyldes ikke, at jeg har tabt interessen for madlavning. Tværtimod. Jeg arbejder på min helt egen kogebog, som udkommer næste år. Jeg har travlt med at udvikle nye opskrifter og opdatere gode gamle. Derudover har jeg travlt med at nyde sommeren og mine tre dejlige børn, inden jeg (også) vender tilbage til jurastudiet i september.

Jeg glæder mig til at vise jer det færdige resultat, når min bog udkommer, og indtil da håber jeg, at I vil have glæde af min blog. I er også meget velkomne til at skrive til mig, hvis I har idéer og forslag til, hvad I synes, at en god vegansk kogebog skal indeholde.

Hav en god sommer!

K.h. Mia

Arbejder på kogebog

8 kommentarer (+add yours?)

 1. Lina Waldstrøm Asmussen
  jul 23, 2015 @ 14:21:33

  Hej MIa

  Jeg synes, at din mad smager så utroligt dejligt – det har nemlig SMAG! Som nybegynder ud i vegetarkost havde jeg en del besvær med at finde på pålæg til mine rugbrødsmadpakker og fik stor glæde af dine pålægsopskrifter. En anden ting, som jeg også synes kunne være rigtig god at have med i en vegetarkogebog er krydderier eller mere opskriften på at få vegetarmad til at smage af noget, som din gør. Mange tak for en fantastisk dejlig blog og rigtig gode opskrifter – god sommer 🙂

  Venligst, Lina

  Svar

 2. Katrin Mohr
  jul 23, 2015 @ 14:55:28

  Fedt, den skal jeg helt klart købe 😉

  Svar

 3. Marco
  jul 23, 2015 @ 19:40:41

  Hej Mia. God sommer til dig og familien også.
  Bliver spændende at se dit færdige resultat! :).

  Svar

 4. Maja
  jul 24, 2015 @ 18:43:53

  Tillykke med den kommende udgivelse! Jeg har i flere år tyet til dine gode og enkle hverdagsretter og det er dét jeg synes skiller din blog så positivt ud fra andres: Ingen (få) special ingredienser. Ofte kan alt fås i Netto endda. Det gør det bare lidt nemmere, når man ikke skal i Helsekosten for dit og Irma for dat. Simpelt og lækkert med gode råvarer, hvor alle kan være med. Så sådan håber jeg også din kogebog bliver, men det gør den formentlig også 🙂 god vind med det hele og jeg glæder mig til at købe din bog til både mig selv og som gave!

  Svar

 5. Anja
  jul 31, 2015 @ 08:28:08

  Käre Mia, den bog gläder jeg mig rigtigt meget til 🙂

  Svar

 6. Cirkeline
  aug 03, 2015 @ 11:13:20

  Den glæder jeg mig så meget til af få fingrene i ! fortsæt god sommer Mia 🙂 kh Cirkeline

  Svar

 7. Dorit
  sep 20, 2015 @ 10:22:59

  Glæder mig virkelig meget til den bog, den mangler, hvis man er veganer. Men hvor kan med skrive til dig med en opskrift, har en du måske kan bruge ?
  MVH Dorit A.

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: