Gode nyheder

Først og fremmest tusind tak til alle jer, der har købt min kogebog Vegansk velvære! Den udkom for lidt over en måned siden, og der er blevet taget utroligt godt imod den. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger, og der har været stor interesse fra medierne. Den er nu ved at blive trykt i andet oplag, og i denne måned er den månedens bog i Gyldendals bogklub Sundt liv. Jeg har samlet omtalen her.

Nu til det som jeg egentlig vil fortælle: Jeg er i gang med at arbejde på min anden kogebog, som udkommer i starten af næste år. Det er en vegansk kage- og dessertbog. Den kommer til at indeholde en masse lækre søde sager; både nemme, overdådige, syndige, sundere og klassiske kager og desserter. Jeg er på nuværende tidspunkt ved at afslutte min uddannelse som jurist, men når specialet om kort tid er afleveret, har jeg tænkt mig at arbejde fuld tid med kogebogen, for det er dét, jeg brænder for.

Hvis I har forslag til bogen eller ligger inde med en yndlingsopskrift, som I gerne vil dele med mig, er I meget velkomne til at skrive en mail til miasommer88@gmail.com. Jeg er ønsker at lave en bog, som kan lide, og derfor vil jeg selvfølgelig gerne høre fra jer.

Hav en skøn weekend! 🙂

IMG_4263.re

Eksempel på noget af det, som jeg går og arbejder på 🙂

11 kommentarer (+add yours?)

 1. vegetarivoksealderen
  maj 20, 2016 @ 08:56:18

  åh en ser mums ud – er opskriften hemmelig?

  Svar

 2. Nana
  maj 20, 2016 @ 09:50:25

  Kære Mia. Det lyder helt fantastisk! Jeg glæder mig til endnu en kogebog fra dig! Dine opskrifter er altid velsmagende, uden for mange specielle ingredienser og forholdsvis nemme at lave 🙂 Kh Nana 🙂

  Svar

 3. gunilla ratz
  maj 20, 2016 @ 10:04:47

  Glæder mig – elsker din bog – hilsen gunilla ratz

  Sendt fra min iPad

  > Den 20/05/2016 kl. 10.52 skrev “Mia Sommer” :
  >
  >
  >

  Svar

 4. Helle Collin
  maj 20, 2016 @ 15:17:52

  Nøj, den kage ser sørme lækker ud. Den glæder jeg mig til at få opskŕiften på. 😉

  Svar

 5. Jenny
  maj 27, 2016 @ 16:17:08

  Hej Mia
  Det lyder godt, men er der håb om, at dine bøger kommer som ebøger?

  Svar

 6. Christina
  jun 01, 2016 @ 10:24:36

  Jeg er meget glad for din kogebog, “Vegansk Velvære” men nok især, at du har inspireret mig til at skære drastisk ned på kødindtaget hos mig og min lille familie. Det føles godt at tænke på, at det er meget sundere og mindre miljøbelastende at spise vegetarisk/veganske retter. Så tak skal du have.

  Svar

 7. Michelle
  sep 06, 2016 @ 11:11:27

  Hej Mia.
  Vil du også have fokus på sukkerfri kager og desserter i din nye bog?
  Tak for god inspiration.
  Hilsen Michelle

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: