Bananmilkshake med kanel og kokos

Kold og forfriskende bananmilkshake med kanel og kokos. Jeg blev inspireret til denne kombination, da jeg for nylig var i Berlin og smagte en lignende milkshake på restauranten The Bowl, jeg var ret vild med den og fik lyst til at lave den derhjemme også. Berlin er i øvrigt et lækkert sted for veganere, for der er masser af veganske restauranter og spisemuligheder. Jeg har skrevet en lille Berlin-guide, hvis du har lyst til at læse med.

IMG_4940

8 dl / til to personer

Ingredienser:
300 g frossen banan (cirka 3 bananer)
3,5 dl plantemælk (f.eks. sojamælk eller mandelmælk)
1 tsk. kanel
2 spsk. kokosmel
Evt. 1 spsk. ahornsirup eller andet sødt

Fremgangsmåde:
Hvis du ikke allerede har frosne bananer i din fryser, så tag nogle modne bananer (helt gule og gerne med brune pletter), skræl dem og skær dem i skiver. Læg bananskiverne i en fryseegnet beholder og frys dem ned.

Alle ingredienserne skal blendes i en foodprocessor eller blender. Tilsæt eventuelt mere plantemælk, hvis milkshaken skal være tyndere og smag til med ahornsirup eller andet sødt (f.eks. agavsirup, sukker eller kokossukker), hvis milkshaken skal være sødere.

Nyd milkshaken imens den er iskold og pynt gerne med kanel og kokosflager.

IMG_4951

IMG_4974

2 kommentarer (+add yours?)

 1. Maria Linnea Bang
  jun 20, 2017 @ 07:44:32

  Hej. Jeg skrev for lang tid siden ang. Gulerodsbrud.
  Jeg har forsøgt mig frem, men du får ikke de dejlige fugtige boller, når der ikke er æg i.
  Har ikke fundet et godt alternativ til æg.
  Sendt fra min iPhone

  Den 20. jun. 2017 kl. 09.33 skrev Mia Sommer <comment-reply@wordpress.com>:

  miasommer posted: “Kold og forfriskende bananmilkshake med kanel og kokos. Jeg blev inspireret til denne kombination, da jeg for nylig var i Berlin og smagte en lignende milkshake på restauranten The Bowl, jeg var ret vild med den og fik lyst til at lave den derhjemme også.”

  Svar

  • miasommer
   jun 29, 2017 @ 07:55:15

   Det kan være, at jeg har overset din besked/kommentar førhen. Jeg har ikke erfaring med at bage “gulerodsbrud,” men jeg bager gulerodsboller, som jeg i hvert fald selv synes, smager godt 🙂 Det kan godt være, at man ikke kan erstatte æg 100 % i alting, men man kan vænne sig til nogle nye smagsoplevelser 🙂

   Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: