Veganske fristelser kommer snart

Så har jeg endelig fået min bog i hænderne, og jeg er så glad! Det er en fantastisk følelse at lave noget fra bunden af og nå i mål med det.

Profil

Jeg har selv taget alle billederne, jeg har lavet layoutet, jeg har lavet opskrifterne, skrevet al teksten (denne gang uden censur fra et forlag), jeg har ordnet bjerge af opvask, jeg har været i Netto utallige gange og købt bunker af chokolade med mere (til undren for den faste ekspedient Johnny), jeg har spist sukker nok for et helt liv (næsten), jeg har taget 6 kilo på (et par stykker er tabt igen), jeg har brugt alle mine penge (og mere til) på at få bogen trykt, og jeg har haft lyst til at give op undervejs. Men jeg gjorde det, og det føles som min hidtil største bedrift udover at opfostre tre børn. Og selvom jeg ikke ved, om bogen overhovedet kommer til at sælge, så er jeg glad alligevel, for jeg har lært så meget, og jeg føler, at det har været dét værd.

Jeg er i gang med at planlægge en eller flere udgivelsesreceptioner. Det vil glæde mig, hvis I har lyst til at komme forbi og sige hej 🙂 Følg med på Facebook for dato og sted.

Tak for jeres opbakning, den betyder alt!

Veganske fristelser udkommer den 7-7-17. Kan købes i boghandlere og internetbutikker. Kan blandt andet forudbestilles her.

4 kommentarer (+add yours?)

 1. Thomas Petersen
  jun 21, 2017 @ 13:43:42

  Hej Mia. Hvor er du bare sej! Kan man overraske konen med en signeret udgave? Al held og lykke med salget. Kærlig hilsen Thomas. ons. 21. jun. 2017 kl. 15.00 skrev Mia Sommer :

  > miasommer posted: “Så har jeg endelig fået min bog i hænderne, og jeg er > så glad! Det er en fantastisk følelse at lave noget fra bunden af og nå i > mål med det. Jeg har selv taget alle billederne, jeg har lavet layoutet, > jeg har lavet opskrifterne, skrevet al teksten (den” >

  Svar

 2. lassegotit
  jun 29, 2017 @ 07:11:48

  Hej Mia!

  Nu har jeg efterhånden tænkt at jeg skulle smide dig en hilsen og et tak en del gange.

  Din bog og blog har været startskuddet for mig til at få ordentligt styr på at lave mad. Det var gennem den at jeg første gang kunne introducere min familie til vegansk mad med selvsikkerhed. Samtidig har jeg fået en glæde ved at lave mad jeg aldrig tidligere har haft og jeg begynder så småt at kunne eksperimentere og tage opskrifterne lidt mere på gefuglen 💪😉 som ultra minimalist er din bog en af de få fysiske ting jeg ejer. Jeg har faktisk 2 men den ene er på permanent udlån/omgang. Det var den anden også på et tidspunkt men jeg må erkende at jeg og min madlavning har det bedst med et eksemplar af vegansk velvære solidt plantet på køkkenbordet. Tak for hjælpen, og tak for alt det du gør for at fremme vegansk mad og livsstil. Held og lykke med den nye udgivelse!

  Håber og tror vi ses igen på et eller andet tidspunkt.

  Kram Lasse

  Svar

  • miasommer
   jun 29, 2017 @ 07:50:47

   Tusind tak for din besked, Lasse! Det betyder rigtig meget for mig, at min bog er en hjælp for dig i hverdagen! Og jeg er glad for at høre, at du låner det ene eksemplar ud 🙂 Jeg har også selv oplevet en meget større glæde ved mad og ved at lave mad, end før jeg blev veganer, og jeg kender andre, der har det på samme måde 🙂

   God sommer! Og hvis du deltager i veganer-arrangementer i København, så ses vi nok 🙂

   K.h. Mia

   Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: