Veganske måltider fra Simple Feast

Simple Feast er en virksomhed, der laver veganske og vegetariske måltidskasser, og jeg har de seneste uger modtaget den veganske kasse. Jeg blev glad, da Simple Feast spurgte, om jeg ville prøve deres måltidskasse i fire uger, for jeg trængte til noget afveksling og var godt tilfreds med at overlade madlavningen til nogle andre tre dage om ugen i en periode. Selvom jeg godt kan lide at lave mad og at eksperimentere i køkkenet, så er tiden og overskuddet ikke altid til det efter en arbejdsdag, når jeg også har tre børn at tage mig af – så måltidskassen fra Simple Feast er en kærkommen hjælp og afveksling på de trætte dage.

IMG_0535

Måltidskassen bliver leveret til døren hver tirsdag, og så er der aftensmad til tirsdag, onsdag og torsdag. Måltiderne er sunde, økologiske og leveres i bæredygtig emballage, og så tager de kun 10 minutter at tilberede, for maden er allerede lavet. Maden er meget varieret og består af flere komponenter, f.eks. en suppe eller gryderet sammen med salat og ovnbagte rodfrugter/grøntsager. Der er meget smag i maden, uden at den er stærk, så børnene kan sagtens spise med. Mine børn er dog ikke så vilde med salat, men så får de nogle aftener en rugbrødsmad ved siden af. Måltiderne holder sig friske også på tredjedagen, for det meste skal først blandes lige inden servering. Dressing, nødder, krydderurter og lignende bliver holdt adskilt i små bøtter.

IMG_0473

Man kan vælge imellem en måltidskasse til 2-3 personer eller 4-5 personer, som koster henholdsvis 595 kr. og 895 kr. for en uge. Jeg får den store kasse, og den passer fint til min familie, som består af to voksne og tre børn (de to små spiser ikke så meget). Når man får den store kasse er ulempen dog, at bøtterne fylder meget i køleskabet, så det kan godt være en udfordring at få plads til det hele. Menuen for den igangværende og kommende uge kan ses på Simple Feasts app, hvor der også er ingredienslister og inspiration.

Simple feast gør det nemt at spise sundt og grønt selv på de travle dage, og det er uden at gå på kompromis med smagen. Hvis du også har lyst til at prøve, kan du de næste 30 dage få 25 % rabat på din første bestilling ved at bruge rabatkoden MIA25. Du kan følge dette link.

IMG_0642

Hvis du er vant til at spise kød, men har en ambition om at spise mere grønt af hensyn til egen sundhed, dyr eller miljø, så er måltidskasserne fra Simple Feast den perfekte mulighed for at få kendskab til lækker vegansk og vegetarisk mad, for maden smager sindssygt godt, og den har i hvert fald inspireret mig til at afprøve nogle nye retter.

I denne lille video kan du høre mere om Simple Feasts visioner for en bæredygtig verden. Jeg synes, at det er helt fantastisk, at der er kommet så meget fokus på det gode ved at spise plantebaseret, da det er den type mad, der understøtter den bedste udvikling i verden. Vi kan alle sammen være med til at gøre en positiv forskel, hver gang vi spiser og vælger et grønt måltid over et med kød – og det kan gøres på en nem og virkelig velsmagende måde.

IMG_0598

 Indlægget er sponsoreret af Simple Feast.

4 kommentarer (+add yours?)

 1. Lene Hector
  mar 29, 2018 @ 17:41:06

  Hej mia , vi har nu prøvet SF i tre dage og det var meget velsmagende , desværre var salaten “ slatten “ og synes at vores affaldsspand blev lidt vel fyldt op af “ plastik” affald , og så er det ret dyrt ( 200kr om dagen for to prs ) men tak for rabatten vi holder os til Aarstidernes veganer måltidskasse som vi er meget begejstrede for ( og ikke så meget emballage 😜)og ca 75 kr om dagen for 2 prs ❤️ Du er en stor inspiration og vi er super glade for dine kogebøger , vi er 60 + og nye veganere kh fra os ❤️❤️

  Svar

  • Mia Sommer
   apr 08, 2018 @ 09:09:43

   Jeg har ikke oplevet, at deres salat var slatten, men jeg kan udmærket følge dig i de andre kritikpunkter. Simple Feast er også for dyrt for mig, når jeg er vant til at lave min egen mad i store portioner, hvilket er meget billigere. Jeg synes også, at man får alt for mange bøtter, især når man bestiller til 4-5 personer, så de fylder både i køleskabet og i skraldespanden!
   Tusind tak for de søde ord! Hvor er det fantastisk at høre, at I er blevet veganere i en alder, hvor de fleste andre har opgivet at prøve nye ting! Hvad fik jer til at blive veganere? 🙂

   Svar

 2. Lise-Lotte
  apr 22, 2018 @ 08:49:14

  Hej Mia! Jeg har også prøvet måltidskassen fra SF i 3 dage og kun en gang.Jeg kunne kun lide karryretten, den med kikærter og salat.Det er sådan at jeg abonnener ikke på deres måltidskasse mere da det er for dyrt. At give 400 500 om ugen er for mange penge.Nu nøjes jeg med at leve som lakto vegetar i stedet for. Har din bog vegansk velvære og synes at der er nogle super opskrifter i. Har også bogen vegansk vægtab af Kira Eggers da jeg skal tabe mig.Hun er et godt forbillede af en sportstrænet veganer.Jeg skal tabe 8 kg og skal ned på 48 kg. Kh Lise-Lotte

  Svar

 3. Grete
  nov 11, 2018 @ 11:43:23

  Jeg var ærlig talt ikke den store fan af Simple Feast’s Vegan Feast, men derimod er vi ret vilde med Green Feast – Jeg har derimod fundet andre gode via nemtmåltid.dk som også passer rigtig fint til vores lille familie.

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: