Tortillas

Tortillas er enormt lækre, og man kan fylde dem med alt muligt forskelligt, så der er noget for enhver smag. Tortillabrødene kan købes færdige i alle supermarkeder, og så er det bare op til fantasien, hvad man vil fylde i dem.

Forslag til fyld:
Jeg plejer at fylde bønnegryde, guacamole, rå grøntsager og stærk tacosovs (færdigkøbt) i tortillabrødene. Sommetider putter jeg også tzatziki i. Jeg kan godt lide kombinationen af det stærke og det friske, det kolde og det varme og ikke mindst smagen af hvidløg – det er en sand eksplosion af smag! Af rå grøntsager kan man for eksempel bruge majs, ærter, cherrytomater, agurk, peberfrugter og forårsløg. Har man friske basilikumsblade ved hånden, bør man også putte dem i.

Langt mindre kan også gøre det. Hvis man blot har en rest af hummus og nogle rå grøntsager, kan man hurtigt lave sig en lækker frokost.

2 kommentarer (+add yours?)

  1. Trackback: Guacamole « Mia Sommer
  2. Trackback: Madplan 2 « Mia Sommer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: