International vegetardag 2011

Den 1. oktober 2011 blev international vegetardag fejret på Blågårds Plads i København. Masser af frivillige samt bl.a. “Årstiderne”, “Firefly,” og “Govinda” havde lavet mad, så der var masser af gratis smagsprøver. Maden var et stort hit, og den forsvandt næsten ligeså hurtigt, som den blev stillet frem på bordene. Der blev desuden uddelt en masse informationsmateriale om vegetarisme og dyr.

Vejret var fantastisk som på en varm sommerdag, stemningen var god, og der var en masse kendte ansigter og gode venner. Med andre ord var det i ligeså høj grad en festlig sammenkomst for vegetarer og veganere, som det var for at inspirere kødspisende mennesker til en grøn livsstil.

Jeg vil lade billederne tale for sig selv, og derudover vil jeg opfordre folk til at kigge på www.vegetarkontakt.dk og melde sig til kommende arrangementer. Det er meget sjovere at være vegetar eller veganer, når man er en del af det voksende fællesskab. Der er altid plads til flere, også til folk der blot overvejer en grønnere livsstil.

Tak for en god dag!

3 kommentarer (+add yours?)

 1. jensdrejer
  okt 03, 2011 @ 09:06:09

  Hej Mia – jeg siger også tak for en rigtig hyggelig dag og endnu en gang tak for at jeg måtte låne nogle af dine superflotte billeder! 😀

  Det var en fantastisk dag og jeg glæder mig allerede til næste år!

  Svar

  • miasommer
   okt 03, 2011 @ 13:53:17

   Tak skal du have og i lige måde. Billederne er til fri afbenyttelse, så længe man henviser til fotografen, og det gør du jo også 🙂
   Det var min første internationale vegetardag, men bestemt ikke den sidste! Jeg glæder mig også til næste år og ikke mindst alle de spændende arrangementer, der kommer før da, f.eks. julefrokosten om to måneder 🙂

   Svar

 2. Trackback: International Vegetardag Århus – 2011 « ~Månebarnet~

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: