Avocadomilkshake

Jeg elsker avocadoer, og jeg bruger dem gerne som pålæg, i salater og til guacamole, men de kan også bruges i milkshakes og smoothier, når de skal være lidt ekstra cremede. Denne milkshake var et forsøg, og jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg skulle lægge opskriften på min blog, men jeg kan godt lide den – jeg synes, at den er cremet og lækker. Prøv den og skriv i en kommentar, hvad du synes om den.

Ingredienser:
1 moden avocado
1 frossen banan
1 tsk. vaniljesukker
2,5-3 dl sojamælk

Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienserne.

6 kommentarer (+add yours?)

 1. jensdrejer
  okt 03, 2011 @ 12:13:17

  Avocado-smoothie……??????? Jeg synes det lyder lidt meget specielt. Og lidt farligt, hehe…..

  Svar

  • miasommer
   okt 03, 2011 @ 14:06:46

   Ja, det er lidt specielt, men det smager faktisk godt. Du skulle prøve det 🙂 Det var min veninde Maria, som engang lavede en avocadosmoothie til mig, så derfra har jeg idéen.

   Svar

 2. Lotte
  okt 04, 2011 @ 12:05:18

  Jeg har ikke prøvet denne endnu, men kommer også tit avocado i mine smoothies, hvor jeg dog normalt kombinerer dem med både banan og frosne bær. Det gør dem dejligt cremede og giver dem en helt anden konsistens end normalt, så jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg vil kunne lide denne.

  Svar

 3. miasommer
  okt 04, 2011 @ 14:54:58

  Tak for din kommentar, Lotte. Det vil jeg prøve en dag 🙂

  Svar

 4. Isabella
  jul 06, 2016 @ 18:08:39

  Har lige lavet den, og den minder meget om budding :b Det kunne have været genialt hvis der var chokoladestykker i, da den smager mildt af banan 😀

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: