Raw Sum

I dag havde jeg fornøjelsen af at spise frokost på Raw Sum sammen med min gode veninde Mathilde og hendes datter. Raw Sum er et lille spisested, der ligger på Østerbro i København (Rosenvængets Allé 2). Stedet åbnede for cirka tre måneder siden, og man kan vælge mellem forskellige salater, råkoster og raw food-retter samt sushi med fisk (desværre). Indehaverne går op i bæredygtighed og bestræber sig på at bruge danske, økologiske råvarer efter årstiden.

Vi købte begge en sandwich bestående af hjemmelavet raw food-brød med spinat, tomat, avocado, rødløg, peberfrugt, marinerede svampe, bønnespirer mm. Derudover kan man købe pizza slices, nachos, lasagne, orientalske nudler og spaghetti – alt sammen råt og vegansk. Vi købte desuden en smoothie og en rå kage hver. Den ene var en “cheesey cake” lavet af bl.a. cashewnødder, dadler og forskellige bær. Den anden var en chokoladekage.

Maden var rigtig lækker og frisk – og meget mættende (på den gode måde). Priserne var også rimelige. Jeg skulle af med 144 kr. for sandwich, smoothie og kage.

Jeg vil helt klart anbefale stedet, hvis man er i området og vil have en hurtig og sund frokost. Jeg kunne i hvert fald godt finde på at komme igen og prøve nogle af de andre lækkerier på menuen.

6 kommentarer (+add yours?)

 1. thomaserex
  jun 13, 2012 @ 21:31:11

  Det er virkelig en fin cheese cake! Sådan en må jeg prøve at lave. Jeg tænker MANGE lag i forskellige farver! 🙂

  Svar

 2. endyrved
  jun 14, 2012 @ 16:21:24

  Det der sørme lækkert ud! Det må jeg prøve!

  Svar

 3. Lotte
  jun 17, 2012 @ 10:02:22

  Det må jeg prøve når jeg kommer til kba. igen

  Svar

 4. katrinetroelsen
  aug 27, 2013 @ 19:02:12

  Hey =) Tak for en meget brugbar anmeldelse. Det er altså bare mere troværdigt at høre en privatperson skrive om et sted end AOK 😉 Knus

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: